Lidette

U novembru 2017.godine u Beogradu je otvorena poslasticarnica!  Slatka po ukusu, mirisu, a bogami i vidu. Obavijena je ljubavlju i francuskim šmekom, a ispunjena nestvarnim ukusima i beskrajnim osmesima. Lidija i Marija znaju da žive ono što vole. I obrnuto. Smišljanje, merenje, mešanje, pečenje, dekoracija i degustacija su za njih omiljene aktivnosti, a poslastičarnica Lidette u Sinđelićevoj 7 je rezultat neprekidne želje da ono što se istinski voli uvek dobije svoj srećan i u ovom slučaju – sladak početak.

Naš lokal

Lidette lokal se nalazi u Sinđelićevoj ulici u srcu Vračara. U unikatnom ambijentu možete odmoriti od prepodnevne šetnje, popiti popodnevnu kafu sa prijateljem ili pojesti jedan od naših mnogobrojnih kolača uz čašu vina u večernjim satima. U našem lokalu se možete i osvežiti sa napitkom od sveže ceđenog voća kao i nekim od domaćih sladoleda.

 

Kolači, koji su naš zaštitni znak, napravljeni su od najkvalitetnijih sirovina koje se svakodnevno nabavljaju. Ponuda je šarolika, od omiljenih makaronsa, raznih keksića i pralina, preko mus,sirovih i veganskih kolača pa sve do nekoliko zanimljivih predloga za ukusan i zdrav doručak.

Lidette local
Lidette lokal 1
Lidette lokal 2
Lidette local 3
Lidette wall
Lidette gold logo

Ukoliko želite da budemo deo vašeg slavlja, POZOVITE NAS!! Učinićemo sve da donesemo magiju i da ulepšamo svaki vaš trenutak.

Lidette ketering
Lidette rodjendan

Osetite ljubav koju mi ulažemo pri izradi svakog kolača.

POZOVITE NAS DANAS!

lidette white logo

Ulica Sinđelićeva br.7, 11000 Beograd, Srbija

Pon-Ned: 09.00h – 21:00h

Broj za porudžbine:

+381 62 523 332

Instagram
2018 Lidette poslastičarnica. All Rights Reserved.